Jdi na obsah Jdi na menu
 

Pokračování v rekonstrukci školní zahrady Střední školy Bohumín na ul. Husova.

6. 5. 2011
V průběhu měsíců květen – červenec bude naše firma pokračovat druhou etapou v rekonstrukci zahrady na Střední škole Bohumín na ul. Husova.
První etapu jsme prováděli koncem roku 2010, kdy byla v celém prostoru zahrady provedena likvidace nevhodných a náletových dřevin, byly zlikvidovány přestárlé keře vše včetně likvidace pařezů. Celý pozemek byl před zimou nahrubo zkultivován. Stromy, které měly vysokou sadovnickou hodnotu byly zachovány, u těch byly ořezány pouze suché a polámané větve. Ty budou do budoucna tvořit kostru plánovaných sadových úprav. V letošním roce bude na celé ploše založen nový parkový trávník, čímž se celkový vzhled neudržované zahrady rapidně změní a návštěvníci školy již během léta budou moci tuto zahradu začít využívat k odpočinku nebo k učení. Do budoucna je plánována instalace laviček a dalších doplňků, sloužících k relaxaci v nově upravené zahradě.
Věřím, že i tato naše zakázka přispěje k získání nových zákazníku a po ukončení prací bude zrekonstruovaná zahrada chloubou nejen školy, ale i města. Jistě jste si již probíhajících změn k lepšímu všimli a to jsme teprve na začátku!!!