Jdi na obsah Jdi na menu
 

Interfotoklub Vsetín 2016

26. 1. 2017

ivetka-predani.jpg

V loňském roce jsem se zúčastnila 29. ročníku mezinárodní soutěže s padesátiletou tradicí Interfotoklub Vsetín 2016. V tomto ročníku bylo přihlášeno a hodnoceno neuvěřitelných 1 057 fotografií od 109 autorů a 15 fotoklubů ze 44 zemí světa.

Prezidentem této soutěže byl jmenován prof. Mgr. Jindřich Štreit, dr. h. c. Mezi třemi porotci byla zvučná jména jako Garik AVANESIAN z České republiky, Andrey YURLOV ze Slovenska a Josef DANYI z České republiky. Vyhodnocování fotografií probíhalo nekonečné hodiny. Nakonec bylo uděleno 61 ocenění pod patronací asociací umělecké fotografie FIAP, IAAP a ČFFÚ.

Slavnostní vyhlášení výsledků proběhlo v neděli 22. ledna 2017 na zámku ve Vsetíně. Jsem velice potěšena, že jednu z cen jsem obdržela v této obrovské konkurenci i já. Získala jsem bronzovou medaili mezi jednotlivci v hodnocení fotoklubů. Zde bylo hodnoceno celkem 229 fotografií. Svého ohodnocení si velice cením a to i z důvodu, že mé veškeré fotografie vznikají v analogovém fotoaparátu, bez jakékoliv počítačové úpravy. Jejich kouzlo a výsledek se pak objeví až při jejich zpracování ve fotokomoře.

foto200.jpg

 

diplom200.jpg

 Zde přikládám svůj diplom a ohodnocenou fotografii.

(klikněte na obrázek pro zvětšení)

 

 Pro zájemce o zhlédnutí více než 100 kusů soutěžních fotografií je zde možnost návštěvy až do 5. března 2017 v prostorách Vsetínského zámku a v prostorách Staré radnice na Horním náměstí. Přeji všem krásný kulturní zážitek.

 

Iveta Mutinová

 

Zpět na hlavní stránku