Jdi na obsah Jdi na menu
 

Archiv aktualit

Příspěvky

Naše firma získala zakázku velkého rozsahu

25. 11. 2011

25.11.2011jsme byli oficiálně informováni o získání zakázky Revitalizace a údržba veřejné zeleně v městě Třinci. Do dnešního dne však není smlouva o dílo uzavřena !
 

Obnova trávníku na ul. Lidické v Třinci

21. 9. 2011

p1070066a.jpgI přes velmi nevlídné počasí letošního léta provedla naše firma v požadovaném termínu rekonstrukci trávníku na ul. Lidické v Třinci. Více zde...

 

Významné rozšíření nabídky našich služeb, vzhledem k požadavkům zákazníků.

12. 5. 2011

Vzhledem ke stále větší poptávce na komplexnější služby v rámci zakládání a realizaci zahrad jsme dnes uzavřeli dohodu s profesionální firmou zabývající se již 20 let pokládáním a rekonstrukcemi chodníků a dlažeb.

 

Pokračování v rekonstrukci školní zahrady Střední školy Bohumín na ul. Husova.

6. 5. 2011

V průběhu měsíců květen – červenec bude naše firma pokračovat druhou etapou v rekonstrukci zahrady na Střední škole Bohumín na ul. Husova.

 

Jarní prodej v nové fotogalerii

5. 5. 2011

Krátký přehled toho, co můžete u nás na letošní jaro nakoupit, naleznete v nové fotogaleri.

 

Příjmáme objednávky na realizaci zahrad

2. 5. 2011

Začínáme přijímat objednávky na zakládání a realizaci zahrad na letošní sezónu. Rovněž nabízíme možnost celoroční údržby Vaší zahrady včetně pravidelného kosení trávy včetně jejího odvozu. Rovněž jsme rozšířili nabídku rostlinného materiálu v naší prodejně o trvalky, balkonové květiny, letničky i o novou nabídku okrasných keřů. Nabízíme i přísavníky, plaménky i japonské javory. Možnost objednání Vámi požadovaných dřevin.
Navštivte nás, určitě si vyberete.

 

Novinky ve službách pro občany

2. 5. 2011

K dalším našim novinkám ve službách pro občany byla tento týden přidána možnost zakoupení štěpků vzniklou z drcení větví. Drcené štěpky jsou v různé kvalitě od drobné až po hrubou, která se dá dobře využít jako podklad pod borku, anebo na vysypávání chodníčků na vašich zahrádkách. Rovněž je možno použít drť i na topení. Cena je dohodou, přívěsný vozík cca 150 Kč, traktorová vlečka 500 Kč. Neváhejte a využijte tuto mimořádnou nabídku.

 

Naše firma získala veřejnou zakázku pro Město Třinec

2. 5. 2011

Dnes naše firma podepsala smlouvu na "Rekonstruci travnatých ploch na ul. Lidické v Třinci". Tím se rozšířil rozsah našeho působení už i směrem na Třinecko a Jablunkovsko. Práce budou probíhat v průběhu 3 měsíců, s datem dokončení prací 30.7.2011.
 

Kácení vysokých stromů v Dolní Lomné

12. 4. 2011

Doslova "oříškem" bylo pro nás kácení pětadvacetimetrových smrků a modřínů v Dolní Lomné. Jak jsme si s tím poradili uvidíte, když kliknete na Celý příspěvěk.

 

 

Nová nabídka okrasných dřevin

4. 4. 2011

Od úterý 5. 4. 2011 bude v prodeji nová nabídka okrasných dřevin dodávaných největší českou okrasnou školkou a to firmou ARBOEKO s.r.o.