Jdi na obsah Jdi na menu
 

Archiv aktualit

Příspěvky

Izolační zeleň Bohumín v médiích

29. 11. 2012

oko_2012-21-7-nahled.jpgPo Televizním informačním kanálu Bohumín se věnují masívním výsadbám v Bohumíně i městské noviny OKO. Článek si můžete přečíst po kliku na miniaturu.

 

Výsadby izolační zeleně na lokalitě Tovární jsou ve finále

20. 11. 2012

toavarni_04.jpgVýsadby izolační zeleně na lokalitě Tovární jsou ve finále.

I přes velmi nepříznivé počasí konce října se nám podařilo v rámci harmonogramu prací ukončit 1. část výsadby izolační zeleně v požadovaném termínu, který byl do konce listopadu 2012.

 

Reportáž TV MARKO o zahájení akce "Výsadba a regenerace izolační zeleně v Bohumíně"

4. 11. 2012

 

Poděkování Svazu zakládání a údržby zeleně

5. 10. 2012

banner2_nahled.jpgVážení a milí sponzoři Lipové ratolesti, dovolte nám jménem organizátorů a soutěžících ještě jednou vyjádřit upřímný vděk za Vaši obětavou podporu soutěže mladých zahradníků.
čtěte více...

 

Reprezentační prostory na náměstí TGM v Třinci

21. 9. 2012

tgm_250.jpgNa této významné městské lokalitě provádí naše firma kompletní údržbu od března roku 2012. Během této doby bylo provedeno množství různých běžných i odborných zahradnických prací. Podrobněji zde a fotogalerie zde.

 

Obnova kruhového objezdu v Rychvaldě

13. 9. 2012

kruhac_nahled.jpgJako v mnoha Moravských městech , tak i ve městě Rychvaldě po letošní holomrazové zimě nepřežily některé druhy okrasných keřů. Tady byl nejvíce zasažen kruhový objezd u Městského úřadu. Po krátkém čekání, zda skalníky ještě neobrazí, bylo nakonec rozhodnuto o celkové obnově těchto výsadeb v kruhovém objezdu.

K této obnově byla oslovena naše firma, která dělala 3 roky kompletní údržbu v tomto městě. Nejdříve bylo nutno odstranit silně přestárlé a přeschlé skalníky, následovalo chemické ošetření proti plevelům a v těchto dnech jsme přistoupili k provedení nových výsadeb v kombinaci s trávníkem. Včera proběhla kompletní kultivace prostoru, plocha byla nahrubo zarovnána, bylo odvezeno nemalé množství kamení. 

A dnes proběhla Finální část, na kterou se můžete podívat na přiložených fotografiích.
Věřím, že se obnovený „kruháč“  bude v Rychvaldě líbit.

 

A stále se kosí a kosí.

14. 8. 2012

Z důvodu letošního téměř ideálního počasí pro růst trávy a rovněž z důvodu polohy města Třince se naše stroje na kosení trávy od začátku května téměř nezastavily. Ve středu 15. 8. 2012 bude zahájena již 4 kompletní seč se sběrem pokosené trávy na 100 % ploch.

 

Práce byly zahájeny

27. 3. 2012

 

Smlouva o dílo na čtyřletou údržbu veřejné zeleně v Třinci uzavřena !

9. 3. 2012

Po šestiměsíčním maratonu s touto veřejnou zakázkou byla dnes za přítomnosti starostky Třince RNDr. Věry Palkovské, pracovníků městského úřadu a zástupců vítězných firem slavnostním způsobem uzavřena smlouva o dílo. Dokumentaci z tohoto aktu můžete vidět zde.

 

Arboristika - rozšíření služeb pro obce, města a firmy

28. 11. 2011

Od čtvrtku 1. 12. 2011 naše firma nabízí kompletní služby v rámci péče o dřeviny, včetně vyhodnocení stability stromu, možnosti odborného posudku a ověření provozní bezpečnosti jednotlivých stromů či celých porostů. Rovněž nabízíme zpracování pasportizace zeleně.